úterý 30. dubna 2019

Pozvánka do Brna na mezinárodní včelařskou výstavu, ve dnech 12. - 15. května 2019

Milí včelaři,

ve dnech 12. - 15. května 2019 se zúčastníme mezinárodní včelařské výstavy v pavilonu G1 na brněnském výstavišti. Tato výstava se koná v rámci bloku souběžných výstav Národní výstava hospodářských zvířat, ANIMAL TECH a Národní výstava myslivosti.

Na výstavu přivezeme náš nejnovější model elektronické úlové váhy Apis Digital a předvedeme vám nejnovější programové vybavení k této váze, určené pro mobilní telefony či tablety s operačním systémem Android. Některým uživatelům je použití telefonu či tabletu příjemnější než použití počítače, zachovány ale zůstanou možnosti obě.

Toto zcela nové programové vybavení pro Android v současné době již testujeme a brzy bude k dispozici pro všechny uživatele úlových vah Apis Digital, kteří využívají dálkový přenos dat.

Možnost použití telefonu či tabletu s Androidem, jako zcela rovnocenné náhrady počítače, bude navíc k dispozici i pro dřívější modely našich vah, označovaných jako EMMA či v současnosti PAYA. U některých je třeba pouze zaktualizovat program v elektronice váhy. Aktualizací programu váhy získáte nejenom možnost volby mezi použitím telefonu či tabletu místo počítače, ale i vylepšenou a rozšířenou funkčnost váhy, která je potom z funkčního hlediska zcela ekvivalentní naši současným vahám Apis Digital.

Rádi vám vše předvedeme, seznámíme s novými možnostmi vah Apis Digital a poradíme, jak je co nejefektivněji používat ve Vašich konkrétních podmínkách. Stávajícím uživatelům můžeme přímo na místě poradit a domluvit se s nimi, jak jejich váhy nejlépe zaktualizovat na současné možnosti.

Těšíme se na setkání s Vámi!

Žádné komentáře:

Okomentovat