úterý 30. října 2012

Účast v Trenčíně na XVIII. mezinárodní konferenci a výstavě zlepšovatelů a vynálezců ve včelařství, ve dnech 19.-21.10.2012

Milí včelaři,

s registrační úlovou váhou EMMA se ve dnech 19.-21.10.2012 zúčastníme XVIII. mezinárodní konference a výstavy zlepšovatelů a vynálezců ve včelařství, kterou v Trenčíně, na výstavišti Expo Center, pořádá Slovenský zvaz včelárov ve spolupráci s Českým svazem včelařů.

Váhu si budete moci zblízka prohlédnout, prakticky vám ji předvedeme v činnosti a poradíme, jak ji nejlépe a nejefektivněji využít. V případě zájmu vám poskytneme i řadu dalších informací o plánu jejího dalšího rozvoje a možných využitích.

Váhu již máme zcela kompletní, tj. včetně dálkového přenosu dat pomocí GSM sítě, tak jak jsme si to v plánu jejího vývoje na začátku stanovili.

Z připravovaných novinek můžeme zmínit možnost připojení bezpečnostních čidel pro vyvolání vzdáleného alarmu na mobilní telefon. Lze tak detekovat např. narušení včelínu, chaty nebo přímo i úlu, pokud je na něm čidlo nějakým vhodným (tj. diskrétním) způsobem umístěno. Váha s GSM přenosem je na to již nyní připravena a po připojení zmíněných čidel může kromě vážení úlu a měření okolní teploty plnit i funkci jakési malé bezpečnostní ústředny. V Trenčíně o tom budeme stručně hovořit i na výše zmíněné konferenci.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat